7 ianuarie 2014

Profetiile lui Sundar Singh sunt profetiile Fecioarei Maria



De ce sunt atat de pretioase profetiile lui Sundar Singh?
Pentru ca ele sunt inspirate de Fecioara Maria, dupa cum si marturiseste Sundar inca din primele randuri.
Puteti sa simtiti in aceste profetii dulceata Fecioarei Maria…
Dupa cum am spus, pe langa mii de alti ingeri Fecioara Maria ocupa un loc de seama in ocrotirea, calauzirea si ajutorul natiunii noastre.
Cat de frumos vede Fecioara noul popor ales de Dumenzeu…
Si inca Fecioara insasi ne marturiseste ca minunatata noastra natiune este noul popor ales…
Recititi aceste profetii ca mesaj direct de la fecioara…
Veti simti in ele umilinta, puritatea, bunatatea si iubirea ei.
Si dulceata ei…
Toti marii sfinti sunt indulciti de Dumnezeu prin revarsarea asupra lor a Duhului Lui, prin sfintirea lor, prin desavarsirea lor.
Sunt atat de dulci ca nu te mai poti dezlipi de ei si iti doresti sa ramai mereu in preajma lor.
Cat de dulce trebuie sa fie Fecioara Maria!
Cat de frumoasa este! Cat de sublima! Cat de gingasa si de minunata este!
De aceea recititi cu totii profetiile lui Sundar Singh ca fiind profetiile ei.
Iata textul intreg mai jos.
Sa ne bucuram de o asa binecuvantare asupra neamului nostru!
Mult si-a dorit Dumnezeu un popor dupa Inima Lui…
Bun, umil, rafinat, ascultator, iubitor, simplu, onest, curat…
Sfanta Fecioara te iubim, sfanta Fecioara te iubim, Sfanta Fecioara te iubim! 
Te iubim, te iubim, te iubim!  
Sfanta Fecioara miluieste! Sfanta fecioara miluieste! Sfanta Fecioara miluieste!


  "Sa nu va surprinda acest mod de adresare deoarece fac aceasta pentru a nu va lasa inselati de aceasta inscenare satanica atat de bine pusa la punct. Eu stiu ca Romania are o misiune Dumnezeiasca de redresare spirituala ce o va face sa se infatiseze ca un veritabil model demn de urmat intregii umanitati. Este necesar sa fac aceasta marturisire-profetie in fata popoarelor intregii lumi, crestine sau de alte religii, fiindca toate semnele marcheaza schimbarile spirituale uluitoare ce vor avea loc in curand. Spusele mele nu trebuie sa va determine sa ma considerati un fanatic simpatizant al romanilor ce isi imagineaza himerice plasmuiri, caci cea care mi-a inspirat, fara putinta de tagada, aceste profetii este Prea sfanta Nascatoare a lui Iisus, si reamintesc din nou ca, din cate simt, locul de cinste in ocrotirea Romaniei il ocupa Maica Domnului si apoi marile puteri ceresti, la toate acestea mai adaugandu-se si majoritatea sfintilor din cer.
In curand aproape toate popoarele neamului omenesc vor deschide ochii contribuind la indeplinirea realitatii oranduite de Dumnezeu si se vor supune vointei divine mult mai bine decat altadata deoarece atunci vor lua sfarsit intr-o mare masura manifestarile indaratniciei omenesti care au facut cu putinta atatea actiuni de rea interpretare a vointei divine. Perpetuarea raului se va stavili, revelatiile divine ajungand sa acopere pamantul si facand ca tot ceea ce este placut inaintea lui Dumnezeu sa iasa la lumina, pentru a-i ajuta pe oameni sa atinga intelepciunea si sa se desavarseasca.  
Acum, cand fac cunoscute aceste profetii, daca as fi roman de origine, probabil ca as putea fi invinuit de partinire nationala, iar daca as fi european din comunitatea latina, ar fi fara indoiala unele motive sa fiu judecat intr-un fel omenesc, cu patima omeneasca; insa deoarece sunt un indian iluminat prin intermediul lui Iisus Cristos si ferm stabilit in credinta crestina pot vorbi cu toata usurinta, incredintandu-va ca acum nu fac altceva decat sa exprim voia lui Dumnezeu.
In anii care vor veni si lunile ce vor veni, in tara trairii voastre (Romania), scoarta pamantului va lua foc, clima va suferi unele schimbari, cutremure simtitoare vor distruge multe dintre cladirile existente, uragane si vanturi puternice, terestre si maritime, vor nimici indrazneala oamenilor bazati numai pe asa-zisa putere a stiintei.
Ingeniozitatea omeneasca pusa in slujba raului va face cunoscute lumii cele mai groaznice crime si pamantul va cunoaste cele mai cumplite boli ce vor aparea pentru a fi nimicita existenta oamenilor rai sau perversi. In acele timpuri de mari schimbari, in alte locuri de pe pamant un sfert din omenire va disparea fulgerator, iar dupa aceasta, la a doua incercare, din cei ramasi in viata si ingroziti se vor suprima inca aproape un sfert, restul se vor orienta trup si suflet catre Dumnezeu - de la cel aflat la sanul mamei si pana la cel mai indarjit tiran ce paseste pe scoarta pamantului. Insa va atrag atentia sa nu socotiti dupa calendarul intereselor voastre meschine schimbarile spirituale la nivelul lumii pamantene, caci iata, dupa cum am vazut eu, aceste transformari vor veni peste voi si va vor lua prin surprindere chiar daca veti ramane neclintiti in incapatanarea voastra si nu veti ajunge sa credeti in Dumnezeu.
Multi oameni ce alcatuiesc popoarele Asiei se vor orienta catre religia crestina aproape fulgerator, iar o multime de triburi salbatice se vor crestina si datorita marii raspandiri a Bibliei, ea generalizandu-se apoi la toate popoarele indiferent de limba, de la Polul Nord si pana la Polul Sud.
Veti sti ca acele vremuri sunt aproape atunci cand Anglia isi va pierde puterea, iar Franta va fi asimilata de popoarele din jur. Treptat puterile statale vor disparea, ca in locul acestora sa apara o noua putere denumita Federatia Statelor Pamantene cu un singur presedinte, o singura moneda, un singur consiliu de conducere si o singura armata, aeropurtata, folosita doar pentru aparare sau paza interna, soldatii sai avand menirea de a pastra ordinea in acele zone.
In acea perioada, Rusia va deveni una dintre cele mai crestine tari de pe suprafata pamantului, Bosforul si Dardanele se vor scufunda, disparand complet de pe suprafata globului, de asemenea, o multime de insule vor disparea, fiind nimicite de cutremure, scoarta pamantului fiind zdruncinata de o multime de urgii ce se vor abate asupra oamenilor. Bisericile purtatoare de har divin se vor uni intr-una singura, supranumita Biserica crestina dreptcredincioasa, apostolica si misionara care va pregati aproape intreaga lume pentru transformarile spirituale ce vor avea loc la nivelul intregii planete. Tot atunci va apare anticristul, prin anticrist intelegandu-i pe toti aceia care, mai mult sau mai putin constienti, lupta impotriva spiritualitatii veritabile, urmarind sa triumfe fortele obscure ale intunericului si minciunii, ce mentin fiinta umana intr-o stare de inconstienta si sclavie letargica, si multe lupte de idei se vor da, fara nici un fel de arma, pentru nimicirea adevaratei credinte in Dumnezeu.
Toate acestea si multe altele, desi poate acum necrezute de unii oameni, mai tarziu se vor intampla din voia lui Dumnezeu. Vor face exceptie de la pedeapsa focului nimicitor si a macelului ce se va desfasura pe aproape intreg globul pamantesc, Romania si locurile supranumite sfinte din Palestina. Netrecuta prin sabie va ramane de asemenea cetatea Vaticanului, dar puterea sa de influenta, atat de pregnant urmarita, se va reduce la zero.
Romania va trece prin mai multe faze de transformari fundamentale, devenind in cele din urma, gratie spiritualizarii ei exemplare, un veritabil focar spiritual, ce va putea fi comparat cu miticul ''NOU CANAAN'', iar Bucurestiul se va transforma intr-un centru esential al acestui foc. Aceasta capitala a polului spiritual al planetei va fi aproape in intregime reconstruita, ramanand in cele din urma o aranjare de constructii, in forma inelara, avand 7 km in diametru si va fi considerat de toate popoarele drept un veritabil "NOU IERUSALIM" pamantesc.
Chiar daca spusele mele va uimesc, trebuie sa va marturisesc tuturor ca aceasta se va intampla intrutotul in acele vremi viitoare, deoarece aceasta reprezinta vointa atotputernica a lui Dumnezeu si nu a oamenilor. Toate popoarele de pe intreg pamantul vor participa la diferite activitati comune avand drepturi egale in acest nou centru spiritual, considerat drept manifestarea NOULUI IERUSALIM biblic, egalitatea in drepturi a tuturor tarilor si popoarelor, fiind pe buna dreptate o conditie esentiala in fata Bunului Dumnezeu. Romania va trece in viitor prin mari framantari launtrice si prin anumite schimbari externe ce o vor impune exemplar ca prestigiu in conjunctura internationala si prin mila providentei va iesi aproape neafectata din situatia conflictelor razboinice mondiale, declarandu-se, datorita spiritualizarii extraordinare, tara neutra, ce isi va asuma rolul de nucleu ireprosabil al intelepciunii si iubirii divine.
In cele din urma toti dusmanii Romaniei vor ingenunchia la hotarele acestei tari si plini de umilinta vor recunoaste misiunea ei spirituala ce se va manifesta prin intermediul teribilei puteri a lui Dumnezeu. Atunci veti vedea cu totii, caci va fi un semn ceresc, fiindca in timpul razboaielor viitoare focul si distrugerile o vor inconjura, dar ea va ramane neatinsa, intocmai ca o paradisiaca oaza verde, in mijlocul inspaimantatorului desert nimicitor produs de iscusinta omului pusa in slujba raului, de care se vor folosi inteligentele satanice in ultima inclestare la care deocamdata oamenii nici nu se asteapta. In urma bulversantelor schimbari planetare si a unui razboi fulgerator cumplit, in cele din urma nu vor mai ramane nici invinsi nici invingatori. Vor ramane trei categorii : mortii, cei raniti si mutilati de pe urma razboiului si supravietuitorii in intregime neatinsi.
Si atunci numarul celor ucisi si afectati de pe urma razboiului va fi atat de mare incat nimeni nu va vorbi nici de pierderea si nici de castigarea razboiului, caci urmarile acestuia vor fi atat de mari incat vor ingrozi pe toti locuitorii ramasi in viata. Crime, lepra, holera si multe alte boli inspaimantatoare, printre care cateva complet noi, necunoscute inainte, vor bantui scoarta pamantului, afectandu-i mai ales pe cei rai, fiare salbatice se vor napusti asupra oraselor si satelor, atacand oamenii. Multe schimbari se vor produce pe pamant si toate aceste urgii de proportii cel mai adesea neasteptate de oameni se vor intampla in anumite situatii fulgerator. Din scrumul, suferintele si incercarile tuturor acestor schimbari si dezastre martorii neafectati si supravetuitorii vor cauta cu multa fervoare calea de apropiere de Bunul Dumnezeu, pe care l-au neglijat mai mult sau mai putin atata amar de vreme. Cu totii se vor convinge atunci ca nu exista religia adevarului, realizand ca doar cunoasterea ADEVARULUI il elibereaza, facandu-i sa se reintegreze in Absolutul divin pentru a deveni UNA cu Dumnezeirea. Abia atunci omul va realiza ca se afla imbratisat de Dumnezeu si ca Dumnezeu este viu, etern atotputernic si atotstiutor in fiecare om in parte, sub forma spiritului divin. Toate cate va spun se vor intampla si multi dintre voi se vor convinge in acele vremuri de inceputul durerilor si incercarilor si tot ceea ce v-am prezis va fi constatat de voi mai tarziu, chiar daca lumea se va incapatana in a nu le crede.  
Tot atunci va veni vremea aparitiei acelor oameni puri, inzestrati cu extraordinare haruri divine de care s-a vorbit in urma cu aproape 2000 de ani. Cei cu adevarat evoluati spiritual, care in acele ultime vremuri vor trece cu succes prin feluritele si grelele incercari, vor reprezenta o treime demna de iluminarea lui Dumnezeu, curata, inteleapta si sfanta. In timpurile ce vor veni, Romania va ajunge si va ramane o paradisiaca gradina a binecuvantarii divine, a dragostei, a fericirii a puritatii si intelepciunii, in care modul de viata va fi precumpanitor spiritual, elevat si pur, sustinut de o traire sublima in post si meditatie, in duh si adevar, asemanatoare cu aceea a primilor crestini.
Fericita tara si fericit popor sunt minoritarii alesi care traiesc prin poporul roman, caci multi dintre ei se vor bucura de imensa mila a lui Dumnezeu pentru poporul roman.Ca indian, eu intuiesc ca Bunul Dumnezeu a vrut sa aleaga, dintre toate popoarele, poporul cel mai umilit, cel mai crunt incercat de vitregia celor puternici. Adesea exploatat, amenintat, invadat, terorizat, vandut si cumparat, care aproape la fiecare razboi a fost piata de tocmeala dintre cei ce se razboiau. Amalgamul infatisarii deosebite a acestui popor, cuprinde virtutile cele mai alese ale fiecarui neam care s-au asimilat in sufletul lui plin de dragoste si omenie; acesta este un popor primitor, infatisand o nuanta elevata, placuta, pentru ca sa fie pilda de contopire universala cu calitatile divine, cu o dreapta ratiune si o admirabila credinta. Poporul roman este de asemenea cel mai indicat popor din lume, gratie compasiunii sale alese si a iubirii sale altruiste, spre a oferi ospitalitate materiala si spirituala tuturor popoarelor de pe fata pamantului.
Al Vll-lea Sinod Ecumenic se va tine in Romania, iar misiunea principala pentru raspandirea in Asia a crestinismului cu adevarat spiritual, este destinata poporului rus, dar ca putere de influentare a popoarelor in vremurile din urma, el nu va avea nici un amestec. Puterea cu care vor mai fi biciuite restul popoarelor, acolo unde este necesara pedeapsa, se va face prin poporul chinez - rasa galbena - in colaborare cu poporul japonez, care de asemenea, va fi biciul pedepsei dumnezeiesti.  
Dupa terminarea teribilului conflict armat ce va sta in fata, toate armele vor fi aruncate sau abandonate, fiindca un nou gen de razboi "al sufletului" va incepe. Acesta va fi razboiul fara arme fizice, pentru desavarsirea spirituala, pentru credinta adevarata in Dumnezeu, care aparent va fi fara arme, dar fiind totusi mai periculos si mai dificil de o suta de ori decat cel cu arme. In viitor, puterea papala va dispare treptat si va lua nastere o noua conducere sinodala a carei resedinta va fi intai la Roma, provizoriu, si apoi la Bucuresti in Noul Ierusalim, pentru totdeauna.
In acele vremuri viitoare, vor fi de 1000 de ori mai fericiti cei care vor urmari desavarsirea spirituala, traind cu o incredere deplina in Dumnezeu, fiindca vremurile vor fi zbuciumate si groaznice si le vor putea suporta cu usurinta numai cei mangaiati, inspirati si hraniti de Duhul Sfant. Cele ce va spun eu ca vor veni, luati aminte ca sunt durerea a doua si raiul al doilea, caci prin durere ati trecut fara sa va vaitati. In acele timpuri, scaunul judecatii de apoi va fi simtit si vazut de tot neamul omenesc deasupra Romaniei, iar in marele oras sfant Bucuresti, simbolic numit "Noul Ierusalim", care intr-o oarecare masura va fi opera aproape a intregului neam omenesc, dar conceput dupa un plan inspirat de puterea Dumnezeiasca, se va construi cel mai monumental lacas spiritual de comuniune cu Dumnezeirea, denumit centrul divin suprem, ce va avea reprezentanti foarte evoluati spiritual din toate neamurile, acestia formand Fraternitatea Veghetorilor Iluminati, care se vor alege dintre cei intelepti. Si va fi compus (Centrul Divin Suprem) din 101 centre mai mici, armonios oranduite, in care se vor afla reprezentati de frunte, deosebit de evoluati, si care vor transmite atat practic cat si teoretic  
Dumnezeiescul si Eternul Adevar imensei majoritati a popoarelor pamantului. Aceasta opera arhitecturala va fi capodopera sublimei colaborari a tuturor stilurilor pamantene ingenios armonizate intr-o mareata lucrare cum alta nu a mai fost. Inteleptii slujitori ai acestor lacasuri spirituale din "Noul Ierusalim" vor fi perfecti spiritual si foarte armoniosi fizic, cu trupuri de o ingereasca armonie si proportionalitate, fiind cu totii dintre cei 114.000 de intelepti, iluminati neprihaniti si neintinati, expresia completei desavarsiri spirituale si a unei inalte impliniri Dumnezeiesti pe acest pamant. Iluminatii veghetori cu trup ingeresc si plin de puritate, vor fi in numar de 400. Ceilalti, care vor conduce centrele inelare, de asemenea cu o spiritualitate deosebita si trup ingeresc, vor fi 101 la numar.  
In acest unic loc de pe intreg pamantul vor putea fi vazuti mari iluminati si intelepti, care in anumite momente se vor materializa, putand fi vazuti comunicand prin viu grai cu oamenii de pe pamant dornici sa afle tainele dumnezeiesti ale spiritului. Toti cei care vor patrunde in acest centru divin vor realiza cu o surprinzatoare usurinta ca sunt copiii divini ai lui Dumnezeu. Fericiti vor fi atunci toti care vor strabate pamantul Romaniei, respirandu-i aerul, caci toata tara va fi invadata de pelerini dornici sa descopere Dumnezeirea si toate locurile sacre din aceasta tara vor deveni focare transfiguratoare de iluminare si descoperire a adevarului divin.
Acest Centru Divin Suprem va putea cuprinde cu usurinta 2 milioane de suflete. Aceasta lucrare va fi executata in 10 ani, fiindca, desi acest Centru Divin va fi terminat in 5 ani, reamenajarea integrala a orasului din jurul acestuia va mai dura inca 5 ani dupa aceea. In jurul orasului se vor afla gradini cu pamant fertil de cea mai buna calitate in care, pe langa diferitele legume, vor creste si vor da rod din belsug pomi saditi, pentru ca nimic sa nu lipseasca traiului locuitorilor sai. Recoltele atunci vor fi imbelsugate. O multime de sosele mecanice si trotuare miscatoare vor usura mult circulatia, iar anumite mecanisme special orientate vor usura viata locuitorilor si vizitarea acestor locuri.  
O multime de noi masini aeriene vor fi puse in slujba acestui oras model si tot ceea ce este mai nou in tehnica, pentru a usura viata, se va afla aici. Acest oras va avea patru sosele, iar accesul in el se va realiza prin patru porti monumentale. In Romania se va construi un canal care va uni Dunarea cu marele oras reconstruit al Bucurestiului, permitand astfel ca vapoarele, chiar foarte mari, sa ajunga pana in acest oras minunat. Toate aceste lucrari se vor realiza datorita planului divin, in viitor, intr-un interval de timp. Agricultura, viticultura, pomicultura si apicultura vor fi ocupatii de onoare, caci in aceasta tara aleasa se va sista sacrificarea vitelor si se vor consuma mai ales cereale, legume si fructe, lapte si branza, oua si numai vin curat. Apicultura va fi cea mai aleasa ocupatie, fiindca aceasta tara aleasa va aprecia mult mierea si produsele stupului, folosind pentru jertfa divina numai ceara curata si untdelemn de cea mai buna calitate.
Tutunul cafeaua si alte otravuri atat de daunatoare sanatatii omului vor inceta sa mai fie dorite de oameni, iar inraitii si viciosii vor parasi ei singuri aceasta tara. Vrajitorii, fumatorii, betivii, desfranatii, criminalii precum si trantorii (lenesii), nu cu forta ci de buna voie, vor renunta la aceste indeletniciri satanice si aceste vicii se vor reduce incetul cu incetul, disparand aproape in totalitate in cele din urma. Orice locuitor al acestei tari, aleasa de Dumnezeu sa fie exemplu, isi va castiga painea cea de toate zilele muncind in mod onorabil in functie de posibilitati si menirea sa prin nastere.  
Vremurile de exploatare, teroare, inselaciune si asuprire vor asfinti in aceasta tara. Fiecare locuitor al acestui popor ales se va bucura din plin de binecuvantarea si harurile divine, multi dintre acestia fiind inzestrati cu intelepciune si felurite puteri de a face minuni. Toate darurile se vor revarsa peste aceasta tara aleasa, care va avea nobila misiune de redresare spirituala a intregului glob pamantesc.  
Toate caile de legatura prin aer, apa si pe pamant fiindu-i din plin favorabile, Romania va ajunge una din cele mai prospere si imbelsugate tari, traind in pace cu toti vecinii sai. Basarabia va fi realipita Romaniei pentru totdeauna, caci poporul rus va cinsti aceasta tara aleasa si va renunta la aceasta provincie care va da nastere la multe neintelegeri. Intr-un viitor mult mai indepartat, insa toate teritoriile invecinate Romaniei se vor alipi formand impreuna Federatia Statelor Europene, lucru la care oamenii ajunsesera sa se gandeasca demult.
Tot ceea ce v-am amintit pana aici este necesar sa se implineasca, pentru ca sunt adevarate si tot ceea ce va spun va va convinge cand toate acestea se vor intampla. In vremurile viitoare, poporul rus, plin de dragoste, va veni in ajutorul lucrarii pe care Romania o va avea de indeplinit in lume. Inainte de acestea insa va fi foamete prin multe locuri, painea va lipsi, vor fi mari cutremure de pamant care vor face o multime de victime si in multe locuri de pe glob oamenii vor dispare sub daramaturi, care vor aminti cu mare greutate urmele unor orase ce vor dispare de pe suprafata pamantului. Razboaiele, panica si neintelegerile de tot felul vor face ca marile puteri, cum ar fi Rusia sa se prabuseasca, spre bucuria tarilor mici care o alcatuiesc.
Ateii vor incepe sa cerceteze scrierile sfinte si se vor preocupa sa inteleaga stiinta spiritului, cautand sa descopere tot ceea ce este ascuns in om. Gratie acestor cercetari, o noua cotitura se va produce in viata unor pamanteni. In multe locuri de pe pamant va lipsi hrana. Pentru ca toate aceste urgii sa treaca mai repede sau sa nu fie atat de cumplite, Dumnezeu ma inspira sa va dau un singur sfat: popoare, oameni, uniti-va intru desavarsire, impacati-va cat mai bine, iertati-va si cheltuiti cat mai mult din energiile ramase pentru a atinge eliberarea in Dumnezeu si fericirea vesnica. Faceti totul acum si aici, in aceasta viata si nu amanati desavarsirea spirituala pentru o reincarnare. Facand tot ceea ce va sta in putinta tinand cu staruinta, fiecare dintre voi se poate mantui.  
Pentru a grabi zidirea Noului Ierusalim construiti-va pe voi din dragoste si curatenia si din Duh Sfant, vietuind in fapte bune pentru ca in acest fel sa dati prilej ca spiritul din voi sa se arate in inima voastra din care sa dea afara neadevarul, egoismul si patima distrugerii care atunci cand cresc peste masura, duc la nimicirea omului. In viitor, la aceasta zidire spirituala va fi mult de lucru.  
Lacasul inchinarii sublime ce se va oferi drept pilda intregii lumi se va realiza prin eforturile insumate ale celor alesi si puri. Oamenii simpli si drepti in inima lor, plini de dragoste pentru Dumnezeu vor fi mult mai grabnic spiritualizati, daca ei vor trai intens sufleteste, consacrand celor materiale o mai mica atentie. Totdeauna cei saraci in dorinte vor fi bogati in multumiri. Preafericiti vor fi cei care vor trai in duhul Dumnezeiesc. Mai ales acestia vor vedea ca simplitatea si puritatea vietii nu inseamna saracie interioara, ci este din contra, o nebanuita comoara spirituala.
Cei simpli si buni detin o superioritate sufleteasca nebanuita. Multe sunt enigmele sufletului omenesc si acestea sunt foarte greu de descifrat pentru acela care nu recurge la cunoasterea de sine. Fiinta umana nu-si poate descoperi Creatorul si nu-i poate intelege catusi de putin opera, decat daca se descopera pe sine in strafundurile tainice ale fiintei sale. Pentru a ajunge la divina desavarsire, fiecare om trebuie sa urmareasca sa se cunoasca cat mai bine pe sine. Toate acumularile materiale dispar odata cu moartea fizica a omului, in timp ce insusirile spirituale si experientele omului se aduna in spirit pentru vesnicie.
Credinta de nezdruncinat in Supremul Divin este secretul existentei nemuritoare in spirit. Credinta face ca puterea launtrica a fiintei sa devina nemarginita ajutand-o sa se desavarseasca prin unirea cu Dumnezeu in eternitate. Prin credinta binefacatoare, ferma, omul poate atinge fericirea divina.
Iisus spune:" De veti avea credinta numai cat un graunte de mustar, toate le veti implini, si veti zice muntelui acesta sa se arunce in mare, muntele se va arunca". In aceste cuvinte ni se descopera taina puterii credintei. Adevarul este ca in timpurile care vor veni, pe tot globul, putini vor fi oamenii care vor avea credinta, iar aceia care nu vor avea credinta vor fi dinainte morti, desi vor continua sa traiasca trupeste, fiindca ei vor inceta sa mai aiba legatura constienta cu Dumnezeu. Cel ferm in credinta sa, chiar si cand exista trupeste, constata ca toate minunile ii sunt cu putinta si astfel ajunge sa se dezlege de materie si legile ei, devenind atotputernic prin trairea sa spirituala, care il va revela chiar si pe Dumnezeu.
Prin puterea credintei binefacatoare apar darurile lui Dumnezeu in om. Prin puterea credintei omul se simte de ce trebuie sa faca binele si ajunge soreasca cu ardoare, actionand astfel cat mai des, asemenea creatorului sau. Gratie credintei sale neobisnuite, infinitele puteri ceresti ii vin totdeauna in ajutor si de la acest punct viata launtrica a omului incepe sa fie din ce in ce mai fericita. Prin intermediul poporului roman ales, Bunul Dumnezeu va vorbi oamenilor de pe tot pamantul trimitandu-i pe cei alesi din mijlocul acestui popor in ajutorul celorlalte fiinte omenesti, pentru a le ajuta sa se ridice la o viata superioara si la desavarsirea dumnezeiasca. Pentru Tatal Ceresc orice suflet omenesc este foarte scump, deoarece in centrul acestuia sub forma SPIRITULUI, se afla o scanteie din Dumnezeu.
Daca omul va ajunge sa creada cu tarie ca toate puterile si ajutorul ii vin de la Dumnezeu, atunci el supune intreaga sa fiinta Divinului. Abia atunci viata spirituala a omului scoate la iveala izvoare nesecate de daruire si dragoste si o multime de insusiri alese cum ar fi supunerea, umilinta, evlavia, sarguinta, bunul simt, recunostinta, respectul, nadejdea. Toate acestea si multe altele infloresc prin credinta. Caci altfel, cum vei iubi ceea ce nu exista si cum te vei supune, daca nu ai ferma convingere a existentei acelei Puteri Divine careia i te supui, sau fata de care vrei sa-ti arati recunostinta? Multi spun ca nu au credinta, dar intr-un asemenea caz, de fapt, ei marturisesc credinta lor negativa, distructiva.
In asemenea cazuri existenta credintei contrare este dovedita chiar prin negatie. Gradul de credinta al fiecaruiui om creste sau scade prin manifestarea acesteia in diferite imprejurari.  
Toate cele ce v-am spus aici sunt pe deplin adevarate si in timpurile care vor veni, tara cea aleasa de Bunul Dumnezeu va fi focarul redresarii spirituale de pe fata pamantului. Minunile fara de numar ce se vor face in aceasta tara si tainele ce se vor descoperi in vremurile ce vor veni in acele locuri, vor face popoarele lumii sa cerceteze pline de daruire misterele dumnezeiesti.  
In Romania, Dumnezeu va face cu putinta aparitia unor mari miracole pentru acei alesi sa-l descopere, iar necredinciosii sa se intoarca la credinta cat mai repede. In acest popor ales al romanilor Dumnezeu a pus o inima calda si iubitoare, firea oamenilor fiind deschisa sa descopere cu usurinta calea catre desavarsire, aproape toti fiind capabili sa lumineze celelalte popoare prin darurile divine pe care le detin.
In acele timpuri viitoare, poporul roman, propovaditor al intelepciunii divine va fi o gazda primitoare plina de dragoste ce se va manifesta fara pic de viclenie si pe intreg teritoriul va fi belsug uimitor, pentru ca toti pelerinii ce vor veni sa poata fi indestulati.
Sediul Crucii Rosii Internationale se va stabili la Bucuresti, in Noul Ierusalim, deoarece descoperirile acestui popor pe linie de medicina si sanatate vor fi extraordinare, situand, de asemenea, aceasta tara pe primul loc in lume. Tot in Romania vor lua fiinta institutii filantropice si administrative absolut noi, cum nu au fost niciodata pe acest pamant, de inspiratie divina, care vor urmari trezirea puterilor ascunse din om si amplificarea inzestrarilor spirituale divine.
Poporul evreu va fi aproape singurul care se va opune cu indarjire influentei binefacatoare crescande a poporului roman cunoscator al Tainelor Dumnezeiesti, dar in finalul acestei lupte se va convinge chiar el ca adevarul sustinut de poporul roman este una cu Dumnezeu si apoi nu va mai lupta impotriva divinitatii.
Purtatorii de duh sfant si marii iluminati din anumite puncte ale globului pamantesc vor marturisi la randul lor realitatea adevarului propovaduit de poporul roman, reconfirmandu-l cu toata puterea.
Inainte de a ajunge aici insa, aceasta tara aleasa va trece prin mari framantari care vor pune lumea la grea incercare. Acest popor ales va trece inainte de a ajunge aici prin trei mari incercari. Sfarsitul acestor incercari va fi marcat de un dezastru planetar produs de cutremure care va ingrozi aproape intreaga lume. De asemenea, tot atunci cei foarte bogati isi vor pierde averile.  
In acele timpuri viitoare, pe pamantul ales al Romaniei, Noul Ierusalim se va zidi deci in doua feluri: spiritual si material. In acele timpuri viitoare, mai marii popoarelor lumii pamantene se vor uni pentru a realiza o intelegere globala de ajutor mutual si vor centraliza sistemul monetar pentru a dirija cat mai bine viata administrativa la nivelul intregii planete. In acele vremuri viitoare, va apare o forta armata ce va fi educata si unificata pentru a fi universala, prezentand un caracter international. Poporul indian va fi fericit sa cunoasca si sa ajute poporul roman in misiunea sa planetara. Gratie relatiilor de prietenie ce se vor lega cu toate tarile de pe fata pamantului, Romania va scapa ca prin minune din conjunctura razboaielor. In timpurile ce vor veni, America de Nord si de Mijloc vor ajunge sa fie in cea mai mare parte un gigantic cimitir. Aceasta se va intampla tocmai in ajunul unor planuri de dominatie prin care se va urmari suprematia asupra intregii planete. Unica in actiune si care se va abtine sa ia parte la punerea in practica a frumoaselor idei si a infaptuirilor globale ce vor avea loc, va fi Anglia, insa parerea ei nu va fi luata in consideratie, deoarece la scurt timp dupa aceea ea va ajunge sa fie stapana numai asupra insulelor ei. Coloniile care-i apartin vor fi in totalitate redate libertatii in viitor.  
Chiar daca va uimesc cele afirmate de mine, sa nu mire pe nimeni de ceea ce se va intampla, deoarece fiecare are ceea ce merita, in final dreptatea, adevarul si lumina spirituala triumfand. Desi trambitele adevarului vor suna pretutindeni, mai ales pe pamantul Noului Ierusalim - Romania, va fi dusa lupta cea mai apriga."
 

3 comentarii:

  1. ... Gradina Maicii Domnului ...

    RăspundețiȘtergere
  2. Frumoasa si minunata gradina a Maicii Domnului ,,Fii Binecuvintata in numele TATALUI A FIULUI SI SFNTULUI DUH AMIN,,ASA ESTE SI ASA VA FI M,C

    RăspundețiȘtergere
  3. sa nu uitam ca si marele nostru poet Eminescu,a ''vazut''ce misiune va avea tara noastra
    Ce-ţi doresc eu ţie, dulce Românie,
    Ţara mea de glorii, ţara mea de dor?
    Braţele nervoase, arma de tărie,
    La trecutu-ţi mare, mare viitor!
    ..................................
    Spună lumii large steaguri tricoloare,
    Spună ce-i poporul mare, românesc,
    Când s-aprinde sacru candida-i vâlvoare,
    Dulce Românie, asta ţi-o doresc.

    Îngerul iubirii, îngerul de pace,
    Pe altarul Vestei tainic surâzând,
    Ce pe Marte-n glorii să orbească-l face,
    http://Versuri.ro/w/mehlg
    Când cu lampa-i zboară lumea luminând,
    El pe sânu-ţi vergin încă să coboare,
    Guste fericirea raiului ceresc,
    Tu îl strânge-n braţe, tu îi fă altare,
    Dulce Românie, asta ţi-o doresc.''
    ......si asa este si va fi ........binecuvantati suntem noi ca ne-am nascut in aceasta tara frumoasa

    RăspundețiȘtergere