5 mai 2018

Europa, leaganul civilizatiei crestine


Europa, leaganul civilizatiei crestine
Nu poate exista civilizatie fara Dumnezeu si oricine reuseste in Istorie sa faca ceva care sa dainuiasca, o face cu binecuvantarea si ajutorul lui Dumnezeu.
Dumnezeu a dat fiecarei natiuni crestine o binecuvantare speciala.
Italia are Vaticanul, Spania continente intregi, Anglia la fel, Germania l-a primit pe Marele Jakob Lorber, iata tot atatea semne ca Dumnezeu s-a revarsat  in sanul Europei ca rasplata pentru credinta si faptele marete si istorice facute pentru raspandirea Crestinismului.
Si popoarele ce au fost aduse mai tarziu in Europa de Dumnezeu, tot pentru asta au fost aduse: sa se intalneasca cu Hristos si cu Civilizatia.
Popoarele germanice au fost binecuvantate in egala masura chiar daca sunt mai mici.  Olanda si Suedia au scris istorie si au atins marginile Eternitatii.
Pe de alta parte, pt ca nu sunt desavarsite iata Antichristul le ameninta chiar existenta...
Antichristul fiind instrument al Satanei, avetismentul este foarte mare deoarece Satana nu se va opri pana ce nu ne va sterge de pe fata Pamantului.
Si nu e vorba de a ne sterge intr-o clipita ci ANTICHRISTUL ARE PLANURI SA NE STEARGA INCET SI SIGUR INTR-UN SECOL SAU DOUA.  
Franta si Portugalia au Lourde si Fatima si alte aparitii glorioase ce confirma ca totul e darul lui Dumnezeu.
Dar atentie pentru ca fiecare aparitie este si un avertisment.
Oricat de bine intentionat ar fi un guvern antichrist isi va distruge tara asa cum si-a distrus-o in istorie de atatea ori, evident fara intentia de a o distruge.
Deci mare atentie daca va lasati pe mana lor, stiti ce va asteapta: sfarsitul.   
PS: Repet, tot ce aveti bun acum, de la Hristos aveti. Chiar daca acum Antichristul e la putere  distrugand tot ce a ridicat Hristos si punand in pericol insasi fiinta natiunilor voastre...
Pentru ca nu se va opri pana ce nu va va distruge cu totul...
Satana stie ca fara Hristos Europa se va prabusi de aceea lucreaza intens la acest plan de a va desparti de El...
Voi defapt traiti din mostenirea spirituala a stramosilor vostri.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu