14 aprilie 2018

Morala a ceea ce se intampla in Siria...


Morala a ceea ce se intampla in Siria...
Soarta Siriei este soarta intregului Islam. Aceasta forma de nebunie numita "Hristos nu a fost crucificat"  trebuia mai devreme sau mai tarziu sa intre in judecata.
Eu sunt de acord ca Antichristul e dement. Insa nici Islamul in istorie nu a fost mai intreg la minte si nici in prezent 'necrucificarea lui Hristos' nu poate fi catalogata altfel decat nebunie...
Nu este vorba de soarta Siriei ci de soarta intregului Islam.
Sigur, voi nu ma credeti insa eu am spus de multa vreme ca pe Pamant nebunia numita "Hristos nu a fost crucificat", adica Islamul,trebuie sa inceteze.
Eu stiu ca Antichristul nu poate sa va ofere ceva mai bun decat islamul, deoarece el insusi are o nebunie similara Islamului ca religie.
Insa eu care il cunosc pe Dumnezeu pot sa va arat calea: Hristos a fost crucificat si nu aveti voie sa va luati patru(4) neveste ci numai una.
Ca Adam nu a avut 4 Eve ci doar una... 
Si este evident pentru orice neghiob ca numai Satana putea sa va lase sa va culcati pe langa cele 4 neveste si cu prada de razboi sau sclavele de razboi ce pot fi numite si sclave sexuale.
Prin Muhamed Satana a lovit cumplit lumea si Dumnezeu a ingaduit pentru ca iata Omul nu s-a pocait cu adevarat niciodata si cu exceptia unor sfinti, lumea isi merita aceasta pedeapsa.
Degraba toate statele islamice sa treaca la Hristos altfel, mai devreme sau mai tarziu, in acest fel sau in altul, Islamul va va distruge cu totul.
Sunt de acord ca Islamul nu e cel mai rau lucru de pe Pamant si ca sunt multi diavoli loviti de satana prin ateism, antichristianism,  deviatii sexuale si multe alte forme de corupere, mafii de diferite feluri, pe langa care musulmanii stau mai bine.
Insa trebuie indreptat ceea ce este fals in Islam.
Si cel mai bine este sa declaram Islamul ca o introducere la Hristos.
Ai fost musulman pana astazi, de astazi devii crestin...
Si, in plus, daca voi ati fi in locul Antichristului nu stim daca nu cumva ati fi chiar mai rai si ati calamita lumea inca intr-o masura si mai mare...
Pentru ca va sunteti oglinda unii altora: Islamul Antichristului si invers.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu