11 februarie 2017

Plan de atostrazi

Plan de atostrazi
Suntem o tara medie ca marime si avem nevoie de autostrazi.
Capitala nu este legata inca prin autostrada de Europa, de nicio alta capitala.
1. In primul rand Pitesti -Sibiu sa fie pe lista.
2. Apoi Vreau sa legam Bucurestiul de Chisinau via Braila si Galati. De undeva de pe Autostrada Soarelui se face legatura cu Galati si Chisinau. Prin Slobozia eventual. Nu mai construiti autostrazi asa pe campuri fara legatura cu orasele.
3. Apoi Bucuresti-Craiova-Severin-Timisoara
4. Apoi Ploiesti -Brasov terminata.
5. Apoi Brasov -Onesti-Bacau-Iasi
6.  Si apoi mai vedem. Sibiu -Brasov desigur.
7. Bucuresti-Giurgiu-Ruse. 

2 comentarii:

  1. Braunovich(alias Basescu masa-verde 2012) a fost singurul care declarant,clar si raspicat,fara ocolisuri,ca Romania n-are nevoie de autostrazi.Si nici de "mamicute" cu copilasi,de medici,de ingineri,de oameni cu pregatire superioara...Pai aceasta "creatura",acest gunoi,acest khazar vinovat de inalta tradare,genocid la adresa poporului roman si ecocide la adresa Romaniei nu este oare Anticristul acestei tari?Si fiti atenti oameni buni,ca tot el trage sforile,sa fiti constienti ca puterea reala,aceea ascunsa si adevarata este tot in mainile lui,"Fritz foraiber" de la 3Coceni nu este decat umila sa sluga...

    RăspundețiȘtergere
  2. A fost, acum s-a gasit un inlocuitor :) Trebuie sa ne pastram optimismul, Dumnezeu e deasupra. Ii ingaduie si pe ei o vreme tocmai ca sa intelegem deplin nebunia lor si problemele acestei lumi.

    RăspundețiȘtergere