20 februarie 2017

Aaron Russo, un altfel de Evreu...

Aaron Russo, un altfel de Evreu...
Un Evreu Erou!
Aaron Russo s-a dezis de Evreii criminali ce au inrobit Poporul American si au furat nu numai SUA ci iata si Rusia ce e condusa tot de un Evreu criminal, ucigas de Crestini, Musulmani si chiar Rusi si Evrei.
Evreii care tradeaza pe Evreii Iluminati sunt si ei ucisi ca orice om de rand ca orice Sef de stat , vezi Kennedy si Presedintele Poloniei.
Evreii Iluminati au crezut ca il pot aduce pe Russo de partea lor si i-au dezvaluit planurile lor criminale pe care le-au si pus in practica: Terorism international, controlul planetei, implantarea microcipurilor.
Partea buna este ca exista si astfel de Evrei, desi poate ca Russo avea sange de Latin, venind din Italia... :) 
Sa speram ca exista cat mai multi astfel de Evrei desi in mod clar Vladimir Putin nu este unul dintre ei ci unul Iluminati.
Putin a ucis cel putin la fel de mult cat si Iluminati din America si daca in privinta Homosexualitatii nu s-au inteles, in privinta Terorismului Putin i-a depasit chiar pe Evreii Americani Iluminati. 
Acesti Evrei Criminali si ANTICHRISTI SE LUPTA DE SECOLE PT DISTRUGEREA NATIUNILOR NOASTRE SI A CRESTINISMULUI. AU INVENTAT COMUNISMUL, AU PUS LA CALE REVOLUTIA BOLSEVICA SI PE CEA FRANCEZA SI IATA UCID LA CEL MAI INALT NIVEL...
E timpul ca aceasta problema sa fie rezolvata odata pt totdeauna.

Un comentariu: