2 mai 2016

Nu exista invatatura ortodoxa si nici catolica sau protestanta…



Nu exista invatatura ortodoxa si nici catolica sau protestanta…
Exista doar invatatura lui Hristos!
Toti cei care se considera  ortodocsi sau catolici sau protestanti si nu simplii crestini sunt defapt intr-o forma de erezie…
Da, da este curata erezie sa nu va recunoasteti fratii din celelalte biserici, sa nu va recuoasteti fratii intru Hristos.
Stiu ca este socant pentru voi dar este adevarul.
Oricine este mai mult decat crestin, oricine este crestin altfel decat prin comuniune reala si directa cu Hristos este intr-o forma de erezie.
Dar pentru ca Dumnezeu e bun si intelege prostia si intunericul in care va aflati va ingaduie sa va considerati ortodocsi, catolici sau mai stiu eu ce fara sa va alunge de la Inima Lui.
Ce ar mai ramanea atunci?
Dar asta nu inseamna ca nu trebuie sa invatati si sa va ridicati deasupra voastra sa intampinati pe Hristos pe norii de iubire ai propriei voastre inimi…
Da, da pentru ca acolo va veni.
Este asta prea mult pentru voi?
Ati fost tinuti prea mult timp in intuneric  si nu mai puteti intelege ca nu este alta Liturghie decat propria voastra iubire fata de Hristos si nici alta impartasanie decat Duhul care va cuprinde in urma acestei iubiri?
Nicio biserica nu se afla in afara unei forme de erezie mai mult sau mai putin grave.
Da, dealtfel v-am spus asta de multa vreme dar uneori cand vad ca ati ramas aproape in acelasi intuneric ma vad nevoit sa va reamintesc.
Incetati cu aceste prostii gen “invatatura ortodoxa” sau “doctrina catolica” care nu sunt altceva decat pure erezii! 
Nu exista sfinti ortodocsi sau catolici in ceruri si nici ingeri categorisiti astfel ci doar purtatori ai Duhului lui Dumnezeu si ai lui Hristos! 
Fiti si voi astfel si iubiti-va unii pe altii pentru ca singura Biserica care exista este aceasta Iubire la care Hristos va cheama!
Amin! 
PS: Oricine spune sunt catolic sau ortodox sau protestant se afla in erezie. Cine spune Sunt in Hristos, sunt crestin se afla in dreapta credinta!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu