26 iulie 2014

Cum sa scapi de menstruatie?

Cum sa scapi de menstruatie?
Exista tot mai multi specialisti, tot mai multe voci care spun ca menstruatia, cel putin cea abundendta si dureroarsa, nu este deloc un fenomen normal ci mai degraba unul ne-natural care provine  de la un mod de viata ce nu mai este in acord cu natura si de la o alimentatie necorespunzatore.
Acesti specialisti au constatat ca exista multe femei care au dat nastere la mai multi copii fara sa aiba nici un strop de scurgere menstruala, iar aceasta scurgere este mult redusa la femeile care traiesc in mijlocul naturii, fie ca vorbim de cele de la tara, fie ca vorbim de triburile mai putin civilizate.
Ca o confirmare a acestei observatii, la femeile care se retrag in manastiri sau care se angreneaza pe o cale spirituala se constanta o diminuare constanta a ciclului menstrual pana la o zi sau chiar disparitia acestuia.
Multi doctori spun ca orice hemoragie nu poate fi normala si de aceea isi sfatuiesc pacientele sa adopte un stil de viata sanatos si mai ales o dieta sanataosa.
Deoarece s-a constat ca eliminarea consumului de carne reduce semnificativ pierderea de sange sau durerile menstruale.
M-am gandit ca este bine sa stiti aceste lucruri si chiar sa le experimentati .
Iata si cateva citate.
Dr. Kisch in cartea sa "Viata Sexuala a Femeii" scrie:
"Cantitatea de sange pierduta si durata scurgerii sunt mai mici in cazul femerilor sanatoase si puternice, care duc o viata activa si ordonata(mai ales in cazul femeilor de la tara), decat in cazul femeilor ce duc o viata sedentara, a caror dieta este abundenta, si care sunt obisnuite cu o existenta luxurianta si plina de exictatii. De exemplu, in cazul calugaritelor, cantitatea scurgerii menstruale diminueaza gradat, la putin timp dupa retragerea lor din societate. In cele din urma scurgerea devine extrem de reusa si dureaza doar o singura zi”

"Nimic nu influenteaza sangerarea  lunara a femeii mai mult ca dieta. Uneori, o femeie care prezinta scurgeri f abundente poate fi vindecata numai prin adoptarea unei diete bazate pe cruditati. De multe ori, vor trece una sau doua luni pana sa apara efectele trecerii de la mancarea laborios gatita, la cruditati.
Unii oameni de stiinta cred ca, daca doar cateva generatii ar trai hranindu-se cu cruditati in cantitate medie, menstruatia nu ar dura mai mult de 24 de ore la o femeie normala. Daca femeia este normala din punct de vedere anatomic, dieta corecta va reduce si apoi va opri scurgerea menstruala.”
Dr George Starr White – Emanciparea femeii


Asadar absenta menstruatiei poate fi un semn imbucurator si chiar trebuie sa devina un scop si un ideal  pt orice femeie preocupata de sanatatea ei. 
Iata ca umanitatea se trezeste la o noua viziune asupra a tot ce exista, aceasta viziune fiind in fapt "cerul cel nou".

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu