11 martie 2011

Iisus a vorbit despre reincarnare si despre toate secretele Cerului

Suntem aici ca sa ajutam, sa binecuvantam sa luminam.

Cel mai greu lucru de care va trebui sa scapati este acest xenofobism religios.

Aceasta nu poate fi remediat decat promovand Iubirea si Cunoasterea.

Oricine poate sa vada vede ca duhul lui Dumnezeu, duhul lui Iisus aici, coboara oriunde doi se strang in numele Lui asa cum a promis. Cu atat mai mult in bisericile care il invoca cu iubire si credinta, oricare ar fi ele.

Trebuie sa distingem intre ce vine de la El si ce vine de la oameni.

Iisus era un mare initiat, cel mai mare.

Nimeni nu a vorbit mai bine ca El despre reincarnare, despre lumile subtile, despre marile secrete si intiteri ale lui Dumnezeu.

Este nevoie de lideri luminati care sa traga turmele dupa ei.

Cel mai tare ma doare cand vad oameni care in numele Lui dispretuiesc cunoasterea si lumina.

Oameni buni nu exista nimic important in alta religie despre care Iisus sa nu fi vorbit.

Nu mai fiti prosti. Nimeni in hinduism nu a vorbit atat de profund si de amanuntit ca Iisus despre reincarnare, exemplificand , deschizandu-le vederea apostolilor care au putut asista realmente la intruparea sufletelor. Si pe acest palier cel mai interesant este cand sufletele urca pe trepte superioare. Astfel intotdeauna mai multe suflete ale unor animale mici se unesc si se intrupeaza intr-un animal mai mare, si asta continua pana ajung sa formeze un suflet de om.

Intotdeauna mai multe suflete de animale mari se unesc si primesc un trup de om.

Trei sau patru. Iisus le-a aratat cum sufletul unui vultur, al unei hiene si al unei gazele ce tocmai murisera adica parasisera trupurile lor, s-au unit si au primit un trup de om.Citeste si Adevarul despre Reincarnare revelat chiar de Iisus

Cat veti mai merge in intuneric in numele Luminii?

Treziti-va, nimeni nu asteapta dupa indaratnicia si prostia voastra si va veti trezi in lumea de dincolo la fel de prosti ca la inceputul acesteia.

Nimeni nu forteaza pe nimeni cu lumina si cunoastere si daca veti reactiona la Adevar la fel cum reactionati aici la contactul cu celelalte religii va fi vai de voi pentru ca v-ati condamnat la reincarnare. Se poate si mai rau , sa mergeti in infern si nu la reincarnare.

Vai , de cand a incaput pe mana oamenilor Adevarul. Ce au facut din El? L-au rastignit intai. Apoi l-au imprejmuit cu tot felul de ritualuri.

Nici ceilalti fara ritualuri nu stau mai bine.

Intelegeti dar ca toate religiile sunt bune.

Cu cat au sfinti mai multi si miracole mai multe cu atat sunt mai bune. Poti sa faci chiar o ierarhie. Priveste la religiile fara miracole si sfinti si vei vedea saracia lor spirituala. Vei vedea cum cad in judecata lui Dumnezeu.

Treziti-va astfel veti muri cu Biblia in brate. Pentru ca cititi si nu intelegeti. Cititi si nu vedeti ca chair si in evanghelii Iisus vorbeste de reincarnare si inca de una foarte importanta, a lui Ilie…

Pana cand va mai suporta Dumnezeu prostia si rautatea voastra?

Dumnezeu nu va forteaza dar va da sugestii subtile, si daca ati avea o particica de duh le-ati pricepe.

Ati distrus totul si ati facut din religii niste bastioane ale materialismului.

Desigur mai bine cu aceste biserici numai pe jumatate slujind lui Dumnezeu decat fara ele.

Dar intelegeti ca sunteti la scoala, si daca nu vreti sa invatati veti ramane in clasa intai si o veti tot repeta.

Vai de voi pentru ca faceti din repetentie si necunoastere virtuti. Vai de voi pentru ca nu va aplecati spre cunoastere si cultura si discernamant.

Nu vedeti oare ca toti cei care lupta impotriva ecumenismului sunt inculti, sunt necititi, sunt din punct de vedere al cunoasterii niste analfabeti indiferent care este numele lor.

Treziti-va, cultura, mai ales cea spirituala este ecumenica.

Ortodoxul, catolicul si baptistul care l-au descoperit pe Iisus cel viu stau la aceeasi masa si beau din acelasi pocal vinul iubirii si al mantuirii.

Treziti-va prostii nu intra in cer si pentru ca repetati numele lui Iisus si credeti in El, v-a trimis invatatori si calauze.

Nu este nimic din ce va spun eu aici care sa nu vi se spuna in lumile de dincolo pentru a putea sa urcati mai sus.

A trebuit Dumnezeu sa dezbine bisericile si biserica pentru ca altfel ar fi fost vai de noi si inchizitiile de tot felul nu ar fi luat sfarsit.

Vedeti acum de ce mult mai usor ii va fi lui Oreste sa urce in cer decat voua.

Inca o data spun vai de cei care cred ca infernul domneste peste celelalte biserici crestine in timp ce numai a lor este buna.

Dar voi fi rabdator spune Domnul pentru ca asa cum El a venit la cel mai din urma si l-a ridicat, asa si acesta trebuie sa aibe rabdare nemasurata cu cei iubiti de Dumnezeu. In saracie si intuneric si necunoastere a venit si a luminat la fel in saracie si necunoastere si intuneric trebuie sa mergem si sa luminam.

Citeste si Adevarul despre Reincarnare revelat chiar de Iisus

14. Si daca voiti sa intelegeti, el este Ilie, cel ce va sa vina.

15. Cine are urechi de auzit sa auda. Matei 11

10. Si ucenicii L-au intrebat, zicand: Pentru ce dar zic carturarii ca trebuie sa vina mai intai Ilie?

11. Iar El, raspunzand, a zis: Ilie intr-adevar va veni si va aseza la loc toate.

12. Eu insa va spun voua ca Ilie a si venit, dar ei nu l-au cunoscut, ci au facut cu el cate au voit; asa si Fiul Omului va patimi de la ei.

13. Atunci au inteles ucenicii ca Iisus le-a vorbit despre Ioan Botezatorul. Matei 17

13. Iar ingerul a zis catre el: Nu te teme, Zaharia, pentru ca rugaciunea ta a fost ascultata si Elisabeta, femeia ta, iti va naste un fiu si-l vei numi Ioan.

14. Si bucurie si veselie vei avea si, de nasterea lui, multi se vor bucura.

15. Caci va fi mare inaintea Domnului; nu va bea vin, nici alta bautura ametitoare si inca din pantecele mamei sale se va umple de Duhul Sfant.

16. Si pe multi din fiii lui Israel ii va intoarce la Domnul Dumnezeul lor.

17. Si va merge inaintea Lui cu duhul si puterea lui Ilie, ca sa intoarca inimile parintilor spre copii si pe cei neascultatori la intelepciunea dreptilor, ca sa gateasca Domnului un popor pregatit. Luca 1

4 comentarii:

  1. Eu as spune mai degraba ca oamenii, cu foarte putine exceptii, nu pot recunoaste Adevarul,
    si asta datorita faptului ca s-au indepartat prea mult de la adevarul propriu, adoptand ideologii straine de fiinta lor.

    @};-
    Dar va veni ziua in care vor fi pusi in fata Adevarului...
    In care vom fi pusi in fata Adevarului.

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu ştiu cum se face, dar după ce căpătăm o oarecare cunoaştere, şi chiar o mică părtăşie cu El, nu putem să nu credem şi în reîncarnare! Desigur, doar dacă nu am urmat mai înainte un singur drum, strict al unei Biserici. Dacă însă am trecut peste toate drumurile îngăduite de El, şi El ne-a îngăduit mai multă cunoaştere, chiar şi creştini fiind, nu putem să mai negăm reîncarnarea!
    Iată aici un text care spune extrem de clar acest lucru:

    http://agonia.ro/index.php/essay/244144/Paşaport_pentru_lumea_de_dincolo

    RăspundețiȘtergere
  3. Asa e Denaide, oamenii au fost nevoiti sa-si fabrice propriul Adevar si Dumnezeu , mental, exterior, pentru ca nu puteau sa stea fara unul.
    Acum se produce reapropierea civilizatiei de Adevar.
    Ca exceptii au fost constant. :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Corect, pentru ca reincarnarea este o realitate mult prea evidenta ca sa nu fie recunoscuta repede de orice cautator onest.
    Ma mir ca a fost camuflata si ignorata de unii care nu inteleg ca cea mai buna motivatie pe cale este Adevarul si nu teoriile.
    Textul pe care il recomanzi tu este revelator. Multumesc pentru el. :)
    Si nu pot sa nu citez din el:
    "Ce nu cunosc cei mai mulţi dintre noi este evenimentul, am spune penibil, prin care doctrina reîncarnării a fost eliminată din religia creştină. Împăratul Iustinian dorea să diminueze importanţa şcolii creştine din Alexandria, favorabilă reîncarnării, iar soţia sa, Teodora, implicată în numeroase asasinate, se împotrivea acestei idei conform căreia, potrivit legilor karmei, într-o viaţă ulterioară trebuia să ispăşească toate crimele săvârşite. Cei doi au convocat în anul 553 un conciliu la Constantinopol, forţându-l să elimine din textele religioase creştine orice referire la reîncarnare."
    "Chiar papa Ioan Paul al II-lea a instituit, în 1985, o comisie care să studieze reîncarnarea.
    Există persoane care şi-au dedicat întreaga viaţă acestei idei. Astfel doctorul Ian Stevenson, împreună cu colaboratorii săi, au studiat peste 2600 de cazuri legate de fenomenul reîncarnării. Un exemplu edificator îl constituie o fetiţă indiană de 5 ani, care susţinea că fusese soţia unui bărbat aflat la 100 km depărtare, cu care avusese copii, de care începuse să i se facă dor. După ce a fost examinată şi declarată normală din punct de vedere psihic, părinţii fetiţei au acceptat să se deplaseze împreună cu ea în localitatea respectivă. Acolo a găsit locuinţa, iar pe văduv şi pe copii i-a strigat pe nume. A umblat în lada cu scrisori primite în tinereţe de la fostul soţ, apoi a identificat mormântul în care fusese înhumată. Bărbatul văduv a confirmat că soţia îi murise de tânără din cauza unei boli grave."

    RăspundețiȘtergere